Disclaimer

V Republiki Sloveniji je kaljenje/gojenje/vzgajanje/sajenje ali kakršno koli drugo manipuliranje z marihuane strogo prepovedano.

Kot vestno in kredibilno podjetje stremimo k poslovanju znotraj zakonskih okvirjev in pravil.

Zato vsem strankam sporočamo naslednje:

Z vami se zaenkrat ne moremo in se tudi ne bomo pogovarjali o kaljenju semen in pridelku, ker jih je v Sloveniji nezakonito kaliti in jih prodajati za kaljenje, zato tega na noben način ne smemo in ne bomo spodbujali.

Na žalost vam morda ne bomo odgovorili na kakšno elektronsko pošto ali se zanjo ne bomo zmenili, če nas boste spraševali o stvareh, ki jih navajamo zgoraj.

V kolikor bomo ocenili, da kupec izdelka ne bo uporabljal skladno z zakonskimi določili imamo pravico do odklonitve prodaje.

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da razume, sprejema in se strinja z vsemi  zakonskimi določili Republike Slovenije ter našo politiko poslovanja.

Podjetje GREEN NATION d.o.o. NE opravičuje  zakonsko napačne uporabe, nobenih nezakonitih dejanj, katera so možna posledica nakupa izdelkov na naši spletni strani. Odgovornost za uporabo naših izdelkov, ki so prikazani na tej spletni strani nosi izključno kupec le teh. Vse informacije, ki so prikazane na spletni strani Hipseeds.com, so namenjene izključno v izobraževalne, zgodovinske in znanstvene namene.

Konopljina semena se prodajajo kot spominek in kot sredstvo za ohranjanje genetike konoplje. Informacije, ki so predstavljene na spletni trgovini Hipseeds.com in na embalaži izdelka, so informativne narave in na voljo državam, ki zakonito dovoljujejo zbiranje semen konoplje.

Spletna trgovina Hipseeds.com na noben način ni odgovorna za terjatve, dejanja, pravne in / ali sodne takse, ki so bile vložene zoper sebe v zvezi z uporabo izdelkov, naročenih s te spletne strani, kataloga, pogovora v živo ali drugih medijev.

CBD produkti se ne kategorizirajo, kot zdravila in ne morejo diagnosticirati, zdraviti ali pozdraviti bolezni. 

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da razume, sprejema in se strinja z vsemi določili te politike zasebnosti in varovanja osebnih podatkov (več si lahko preberete v rubriki pogoji uporabe).

Ta politika se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni brez opozorila ali obvestila. Z uporabo spletnega mesta po spremembi te politike uporabnik potrjuje, da se strinja s spremembami.

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.