Pogosta vprašanja

FAQ

Zakaj sodelovati z nami in našo ekipo?

  • Preprosto, ker smo drugačni od ostalih. Našim strankam nudimo edinstveno in kakovostno izkušnjo na področju podpore strankam, kvalitete, dostavnih možnosti in anonimnosti.

Lahko naročim v tujo državo?

Seveda. Našim strankam ponujamo različne možnosti nakupa naših semen po celem svetu. Cene prevoza se razlikuje jo glede na želje strank in kraj naročanja.

 

  • Države Evropske Unije: 12,99€ (standardno pošiljanje), 
  • Tuje države: 14,99€ (standardno pošiljanje), 
  • GLS secret, UPS secret express 39,99€,
  • Skrita pošiljka v drugem predmetu 19,99€, 

Pakiranje pošiljke (vprašanje diskretnosti):

Vsem strankam (razen če ni izključno navedeno v opombi pri naročilu), pošljemo naše izdelke v diskretni oblazinjeni kuverti, katera ščiti vsebino pred poškodbami in vremenskimi vplivi. Po zunanjosti pošiljke je ne mogoče sklepati o njeni vsebini.

 

Lahko unovčim več kod za popust ob enem naročilu?

Kode so mišljene kot promocija ob posebnih dogodkih za določene stranke, tako da žal ni možno unovčiti več različnih promo kod ob enem naročilu.

 

Kako pridobiti promo kodo in kako je s popusti ob večjih naročilih?

Preprosto :). Tako, da postanete eden izmed naših zunanjih sodelavcev (preberite več v rubriki Partnerstvo), na posebnih eventih ali, da vam eden izmed naših zunanjih partnerjev posreduje kodo.

Za večja naročila so avtomatsko obračunani popusti že v sami spletni trgovini.

 

Kaj se zgodi z mojimi podatki ob vnosu le teh?

Kot kakovosten in profesionalen dobavitelj se zavedemo, da sta anonimnost in kakovost ključ našega uspeha. Vsem uporabnikom lahko zagotovimo naslednje:

Vsi podatki so skrbno shranjeni in uporabljeni izključno z namenom izvedbe naročila. Ob zaključenem sodelovanju s stranko se vsi podatki trajno izbrišejo in jih ni možno obnoviti.

Za več informacij obiščite rubriko Splošni pogoji – Varovanje podatkov.

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.