Možnosti dostave

Način pošiljanja/Stroški dostave/Pakiranje

 

V podjetju GREEN NATION d.o.o. stremimo k vrhunski uporabniški izkušnji, vaši varnosti in fleksibilnosti, zato smo pripravili več možnosti načinov prevzemanje naših pošiljk: 

  • Prejem pošiljke na dom z možnostjo plačila po povzetju (strošek: 4,20 €),
  • Prejem pošiljke “poštno ležeče” v lokalni poslovalnici Pošte Slovenije (strošek: 4,20 €),
  • Prejem pošiljke na enem izmed 114-ih Petrolovih servisih(strošek: 5,99 €),
  • Osebni prevzem (Izključno Ljubljana, naročila nad 250,00 €),
  • Prejem na drugi naslov (strošek: 4,20 €),

Vsa naročila v Sloveniji v vrednosti nad 50,00 € imajo zagotovljeno brezplačno dostavo.

Ob naročilu v opombi opredelite želeni način dostave/prejema pošiljke. Naročilo brez opombe bo odpremljeno, kot pismo z odkupnino. 

V podjetju naročilo odpremimo v roku 24 ur in stranki zagotavljamo prejem le-tega v 5-ih delovnih dneh.

Vsa naročila v tuje države niso upravičena do brezplačne poštnine ne glede na znesek. Strošek pošiljanja v države bivše Jugoslavije (Srbija, Hrvaška, BIH, Makedonija, Montenegro) stane 12,99€, BREZ možnosti plačila po povzetju. Čas dostave je do 14 delovnih dni.

PAKIRANJE, naših naročil je varno in diskretno. Vsako naročilo skrbno zapakiramo v oblazinjeno kuverto, katera ščiti vsebino pred poškodbami, padci, okoljskimi vplivi in transportnimi nepravilnostmi. Samo pakiranje je diskretno in  je po njegovi zunanjosti ne mogoče sklepati o njegovi vsebini.

V podjetju GREEN NATION d.o.o., se trudimo doseči maksimalno zadovoljstvo naših strank in jim tako zagotoviti zanesljivo in dolgoročno sodelovanje, zato se zavezujemo, da vsak oddani paket oddamo nepoškodovan in skladen z naročeno vsebino. V kolikor boste opazili kakršnekoli poškodbe na paketu ga prosimo ne prevzemite.

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.