Partnerstvo

Vsi vemo, da dobro in hitro rastoče podjetje potrebuje konstanten napredek in izboljšave, zato smo za vse zunanje poslovne partnerje/sodelavce (trenutne in bodoče) pripravili nekaj možnosti za sodelovanje z našo ekipo.

 

1) Joining the HipSeeds team – Hočete postati del našega tima? Imate prave sposobnosti in bi jih radi še dodatno razvili pod okriljem naše ekipe? Menite da ste ta prava oseba ki mora NUJNO začeti delati z nami? Pišite nam na mail v katerem s parimi stavki izpostavite vašo vizijo/želje/ideje/možnosti, katere vidite in morda boste prav vi postali naslednji naš sodelavec.

 

2) Adding your product –  Menite, da v naši spletni trgovina manjka Vaš izdelek? Na mail nam pošljite sliko vašega izdelka, želene pogoje poslovanja, vizijo soustvarjanja prihodnosti z nami in morda boste prav vi zbrani v partnerstvo z našim podjetjem :). Veselimo se vaše ponudbe, zato ne oklevajte in jo čimprej posredujte na naš mail naveden na spletni strani.

 

3) Distributerji – Se vam dopadejo naši produkti? Bi radi postali eden izmed mnogih distributerjev/prodajalcev naših kakovostnih izdelkov. Pišite nam na email in poslali vam bomo naše “posebne pogoje poslovanja” prilagojene prav za vas.
Košarica
  • V košarici ni izdelkov.