Green Candy

Od: 6,99

Počisti

Opis

Green Candy ima močne možganske učinke na vaše telo. Proizvaja se s križanjem Green Crack-a in Candy Kush-a. Gre za mešanico Indice in Sative v razmerju 50/50. Ima prijeten videz s svežimi zeleno obarvanimi listnatimi brstmi.

Green Candy ima raven THC-ja 18%+. V nekaj minutah, ko ste ga pokadili, se začnete počutiti sproščeno in srečno. Njegovi možganski učinki so dolgotrajni in pomirjujoči. Čeprav vas pomirja, se obenem počutite zelo energične.

Sev ima zemeljsko in meta aromo s priokusom začimb. Najbolj primeren je za zdravljenje stresa in tesnobe, saj sprošča živce in napetost v vas. Uporabite ga lahko tudi za lajšanje nespečnosti. Green Candy se lahko uporablja tudi za zdravljenje kroničnih bolečin in depresije. Ob kajenju boste občutili izsušena usta in ostalo sluznico. Pri nekaterih ljudeh se pojavijo suhe oči, omotica, glavobol in paranoja, vendar so ti neželeni učinki precej blagi in redki. Sev Green Candy je najbolje gojiti pri temperaturah od 21 ° C do 27 ° C in približni 50 odstotni vlažnosti.

 

  • GENETIKA:

Dodatne informacije

THC

Visok (17%+)

CBD

Nizek (<1%)

Indoor pridelek/m2

Srednji (700g+)

Outdoor pridelek/m2

Visok (2500g+)

Medicinski učinki

Umirjenost, blaženje bolečin, anksioznosti

Uporabniška izkušnja

Sproščenost in povečan dopamine

Velikost

Srednja/Visoka

Sativa/Indica

Sativa (80%+)

1 review for Green Candy

  1. Danijel Gabrovski

    Preverjno dobra sorta

Add a review

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 − 2 =

Košarica
  • V košarici ni izdelkov.